.
 
ENG
 

.
Kızılay İl Başkanlığı’ndan Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyareti
.
Halkbank Heyetinden Rektörümüz Prof. Dr. Öztürk Emiroğlu’na Hayırlı Olsun Ziyareti
.
Ardahan Esnaf ve Sanatkârlar Odası’ndan Rektörümüz Prof. Dr. Öztürk Emiroğlu’na Hayırlı Olsun Ziyareti





.
Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası’ndan Rektör Emiroğlu’na Hayırlı Olsun Ziyareti
.
Ardahan Üniversitesi Amerika Birleşik Devletlerindeki NAFSA 2025 Uluslararası Eğitim Fuarı’nda Temsil Edildi
.
ARÜ Kalkındırma Vakfı Mütevelli Heyet Üyelerinden Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyareti





.
Kafkas Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Yönetiminden Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyareti
.
Kalite Güvencesi ve Akreditasyonda Kurumsal Yapı ve Uygulama Stratejileri Başlıklı Konferans Gerçekleştirildi
.
Rektörümüz Prof. Dr. Öztürk Emiroğlu, Rektörlük Mazbatasını Aldı





Sayfa : 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 | 223 | 224 | 225 | 226 | 227 | 228 | 229 | 230 | 231 | 232 | 233 | 234 | 235 | 236 | 237 | 238 | 239 | 240 | 241 | 242 | 243 | 244 | 245 | 246 | 247 | 248 | 249 | 250 | 251 | 252 | 253 | 254 | 255 | 256 | 257 | 258 | 259 | 260 | 261 | 262 | 263 | 264 | 265 | 266 | 267 | 268 | 269 | 270 | 271 | 272 | 273 | 274 | 275 | 276 | 277 | 278 | 279 | 280 | 281 | 282 | 283 | 284 | 285 | 286 | 287 | 288 | 289 | 290 | 291 | 292 | 293 | 294 | 295 | 296 | 297 |
Ana Sayfa Tüm Etkinlik ve Haberler

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri Türkiye’nin En Prestijli Akademisinde Eğitim Gördü

12 MAYIS 2025

Üniversitemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü bünyesinde faaliyet gösteren Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Kulübü’nün danışmanlığını yürüten Öğr. Gör. Salih Çakıcı ve Kulüp Başkanı Şevket Faruk Koçoğlu’nun koordinatörlüğünde sürdürülen University Integrated Development of Educational Skills (UNİDES) projesi kapsamında, öğrencilerin mesleki ve kişisel gelişimlerine katkı sunmak amacıyla önemli bir uygulamalı eğitim etkinliği hayata geçirildi. Proje kapsamında, Türkiye’nin gastronomi alanındaki en prestijli eğitim kurumlarından biri olan Le Cordon Bleu Mutfak Akademisi ev sahipliğinde, bir günlük ileri düzey mutfak atölye çalışması gerçekleştirilmiştir. Etkinliğe, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nden seçilen 13 öğrenci ile birlikte Öğr. Gör. Salih Çakıcı da katılım sağladı. Katılımcılar, Le Cordon Bleu’nün uluslararası alanda tanınan ve alanında uzman şefleri eşliğinde, ileri mutfak teknikleri, modern tabak sunumları, Fransız mutfağına özgü pişirme yöntemleri ve duyusal analiz temelli lezzet tasarımı gibi konular üzerine yoğunlaştırılmış bir eğitim sürecine dahil oldu. Teorik bilginin pratik uygulamalarla pekiştirildiği bu eğitim modeli sayesinde öğrenciler, güncel gastronomi trendlerini birebir deneyimleme fırsatı elde etmiş, sektörel becerilerini üst düzeye taşıma imkânı buldu. Elde edilen kazanımlar; sadece teknik bilgiyle sınırlı kalmayıp aynı zamanda öğrencilerin profesyonel mutfak disiplini, hijyen ve sanitasyon standartları ile yaratıcı düşünme becerileri gibi mesleki yeterlilik alanlarında da önemli katkılar sağlamıştır. Bu tür uygulamalı eğitim faaliyetleri, öğrencilerin ulusal ve uluslararası gastronomi dünyasına entegrasyonlarını kolaylaştırmakta; aynı zamanda kariyer planlamalarına yön vermelerine olanak tanımaktadır. Öğr. Gör. Salih Çakıcı, öğrencilerimizin Le Cordon Bleu Mutfak Akademisi’nde eğitim almalarına imkân tanıyan Le Cordon Bleu Türkiye Direktörü Sayın Defne Tüysüzoğlu ile konaklama konusunda öğrencilerimize destek olan kıymetli iş insanı hemşehrimiz Alihan Akkoç’a teşekkürlerini iletti.


                                                                                

 
Bilgi Edinme |  Mevlana |  Farabi  |  Erasmus |  Bologna Süreci |  Engelli Öğrenci Birimi |  Yenisey Konukevi |  Hayata Dair |  Aday Öğrencilerimiz |  ARÜ Kampüs Haber
İİBF Dergisi |  İBEF Dergisi  |  Telefon Rehberi Hizmeti   |  Elektronik Belge Doğrulama Sistemi   |   P & M Project  |  Serka DFD Projesi  |  RE-SAVE Project  
.
Adres: Ardahan Üniversitesi Yenisey Kampüsü, Çamlıçatak Mevkii, Ardahan 75000 Telefon: +90 478 211 75 75 (Santral)  Faks: +90 478 211 75 09