Page 237 - ARÜ Kampüs Haber 2022
P. 237

ARÜ KAMPÜS HABER 236

Toplumsal katkı bağlamında dış paydaşlarımız Üniversitemiz hakkında görüşlerini şöyle aktardılar:

Milli Eğitim Müdürlüğü:

Yüksek Lisans ve Doktora çalışmalarında öğretmenlere protokol gereği kurum içi kontenjan veriliyor.

İş-Kur:

Ardahan Üniversitesi Kariyer Merkezi bünyesinde İş-Kur Hizmet Noktası bulunmaktadır.

Üniversitede İş-Kur ortaklığında Kariyer Günleri düzenleniyor.

Staj – İş Başı Eğitim Programına öğrenciler katılım sağlamaktadır.

Gençlik Spor Müdürlüğü:

Beden Eğitimleri Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin tümü şehirdeki bütün spor tesislerini kullanıyorlar.

Üniversitede bulunan 9 çukurlu golf sahasında öğrencilere eğitimler verilmektedir.

Gençlik ve Spor Bakanlığı himayelerinde yapılacak olan 6 kulvarlı atletizm pisti için üniversite ile protokol

imzalandı.

Çıldır Gölü üzerinde buz pateni eğitimi verilmektedir.

Türkiye Kayak Federasyonu Milli Takımları Üniversite yerleşkesi içerisinde yaz kampları yaptı.
   232   233   234   235   236   237   238   239   240   241   242