Page 239 - ARÜ Kampüs Haber 2022
P. 239

ARÜ KAMPÜS HABER 238

KOSGEB                                                                                                                                                 Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası:

bulunmaktadır.                                                                                                                                         birliği geliştirilerek alınmıştır.

verilmiştir.                                                                                                                                           birliğinde yapılmaktadır.

Odamıza bağlı üyelere verilecek eğitimler konusunda

İl Müftülüğü:                                                                                                                                          üniversiteden danışmanlık desteği alınmaktadır.

Üniversitemizde Gençlik Koordinatörlüğü bulunmaktadır. Üniversite ve diğer paydaşlarla beraber Ardahan’da

“Ulu Çınarlar” projesine üniversite öğrencilerinin katılımı  peynir okulu kurulmuştur.

sağlanmıştır.

Manevi Danışmanlık hizmetleri verilmektedir.

İl Müftülüğü ile YL protokolü yapılmıştır.

İlahiyat Bölümü öğretim elemanlarından seminer, ders,

sohbet vb. etkinliklerde destek alınmaktadır.

Dış paydaşların görüşlerinin alınmasıyla sona eren

toplantının ardından kurul üyeleri ARÜ Planteryumu

gezdi.

KIZILAY Şube Başkanlığı:

Üniversitemizde Kızılay Butik yer almaktadır.

Kızılay Kulübü ile sürekli olarak faaliyet yürütmektedir.

Üniversite Kampüsünde sık sık kan bağışı kampanyası

yürütmekteyiz.

YEŞİLAY Şube Başkanlığı:

Üniversitemizle ortaklaşa seminerler düzenliyoruz.

Yeşilay öğrenci kulübü aracılığıyla köy okullarındaki

çocuklara Yeşilay’ın anlam ve önemi anlatılıyor.

Üniversite öğrencilerinden oluşan Yeşilay elçileri önemli

haftalarda esnaflara bilgilendirici broşürler dağıtır.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü:

Aile ve kadının korunmasına yönelik kurulan birimlerde Üniversite temsilcileri bulunmaktadır.

İl eylem planı kapsamında Üniversitede şiddet algısı konulu çalışma yapılacaktır.

Üç ayda bir yapılan il koordinasyon toplantılarına bizzat Rektör Hoca katılmaktadır.

MYO’lar bünyesinde bulunan sosyal hizmetler ve evde yaşlı bakımı bölümleri öğrencilerine staj imkânı sağlanmaktadır.
   234   235   236   237   238   239   240   241   242   243   244